Aduan Konsumen Online, Aduan Customer, Konsumen Forum - India Aduan

Aya helpline atawa ngangluh jumlah dina loka ieu

Awon service teu delivering barang komo sanggeus ngahontal lokal masing-masing WearhouseKomo teu ngarespon bener. Kuring Maréntahkeun Samsung branded mah Power bank jeung Sony MDR-ZXA headphone tapi kuring narima produk Cina. Pausahaan ditipu Kuring. Mangga mulang produk jeung ngabalikeun duit loka Ieu nunjukeun branded produk tapi ngirim produk Cina.

Jadi, mangga polah pas mungkin.

Kuring teu narima eta alatan undefined alamat. Deui, kuring geus dilarapkeun keur ngarobah atawa koreksi pan kartu tapi teu aya informasi nu mana wae nu eta. Lamun kuring lagu mah pan kartu, eta nembongkeun kuring nu aplikasi nu teu napel wae angkatan tapi lamun kuring geus dipigawé pos kuring geus napel mah achar jeung matriculation sertipikat jeung tanggal lahir c.

Kiriman kantor teu narima paménta mulang jeung kitu ogé kiriman boy diblokir mah jumlah kontak.

Basa kuring nelepon ti nu lian aya na scolding atuh ieu runtah kiriman kantor teu raraga produk. Saacan tanggal no sambungan ngadegkeun, sanggeus jadi sababaraha compliments jigana mah dilarapkeun cék nu misused disimpen salaku jeung mana wae nu séjén sambungan aplikasi tanpa pangaweruh mah. Hal ieu kacida goréng perf.

Kuring geus dilarapkeun keur pan kartu on Jan

dear sir, kuring geus nyerah sadaya dokumén diperlukeun kuring. e (hard copy) pikeun prune kantor dimangfaatkeun Deepali mam di Nov. tapi masih date mah pf paménta teu lumangsungna. ayeuna malikan babaturan deukeut ngirim dokumén dina mail ka Kolkata kantor. mangga proses mah paménta. hatur nuhun, Wasalam Vishal ugale. Kuring geus maréntahkeun Air Peuteuy dina portal ieu sabab geus dibikeun advertisements dina Instagram ku manéh poto maranéhanana geus diarahkeun ka website jeung kuring geus maréntahkeun lamun kuring narima pemesanan item nu palsu sakaligus nelepon ka tim pangrojong tapi goréng response, maranehna réa deui rahayat ku mere palsu advertisements. Shop awon online balanja Loka. Support Customer anu Pikareueuseun, anjeun teu bisa mulang produk ku nu mana wae nu kasempetan lamun u teu kawas eta. Mangga teu meuli nanaon ti loka ieu. Nomer Telepon nu maranéhanana méré sok salah. Lamun jalma teu hayang ngobrol teras cabut nomer telepon. Iraha atuh nyoba Nelepon eta sok salah sambungan. Terhormat Sir Madam ieu padamelan jeung Sarapes Téknologi Bangalore (atas nama Téknologi IDC) jeung gawe pikeun klien maranéhanana WIPRO di Pune.

Kuring tendered mah pengunduran diri resmi dina januari jeung pébruari ieu mah tukang gawe date jeung pausahaan kitu mah periode bewara ieu hiji bulan wungkul.

Tapi mah dunungan intentionally ngalegaan mah bewara peri. Dina waktu kaanggotaan, maranéhanana ngomong, maranéhanana baris ngatur - dimimitian hotel jeung tiket dina anjeun voucher. Nu ngahubungi jalmi ieu Krishna jeung Shekhar. Maranéhanana ogé jangji pikeun ngabalikeun duit lamun urang bakal dissatisfy jeung service maranéhanana tanpa mentioning nu mana wae nu T C. Jangji urang yén anjeun bakal meunangkeun layanan pangalusna. Maranéhanana hayang ngajual nu kaanggotaan dina waktu éta pisan.

Kuring kungsi dibawa dua dompét (Raraga no - SO) jeung hiji spéktrum (Raraga no-SO) ti bandung pabrik. Harga dompet anu rupees jeung spéktrum anu.

Kualitas ngahasilkeun anu teu nepi ka mark, sarua kualitas produk (sadaya tilu) bisa meuli dina dua ratus ti lokal kamajuan. Jadi, kuring balik produk, sanggeus lila maranéhanana balik kuring. Kuring meunang salah paket nu utter wastage jeung eta teu aya nu patut teuing.

Kuring maréntahkeun hiji earphone jeung naon kuring meunang ieu nonton nu teu komo patut.

Bagian ieu téh jadi alus pikeun daily OT rutin, jadi bageur nawaran reureuh nyadiakeun séjén mungkin cara ngagunakeun sensor aliran atawa ngagantian tina sensor aliran majelis. jeung eta waragad kira-kira, keu nya meunang di ruksak deui jeung deui. Ieu organisasi anjeun, bakal bisa méré permanén pilihan dina ieu.

Urang dibeuli an Apple Pensil ti amazon India.

Maranéhanana dikirim as a block tina kai katutupan skillfully dina bungkusan jeung branding Apple Pensil. Dina complaining, maranéhanana dipigawé hiji"panalungtikan"jeung menyimpulkan yén maranéhanana geus ngutus kami bener produk. Ayeuna maranehna teu refunding duit urang, jeung maranehna teu ngamungkinkeun urang pikeun ukar. Lamun maranehna percaya maranehna ngutus kami.